Allerhande

Puur, puurder, puurst

Een belangrijke eettrend is eenvoud: kooktechnieken waarbij pure ingrediënten optimaal tot hun recht komen. Drie eerlijke visrecepten, zonder poespas.

zalm met bloemkoolpuree

KORT GEBAKKEN, EERLIJK VAN SMAAK

zalm met bloemkoolpuree

Bekijk recept

kabeljauw met bietendressing

HEERLIJK ZACHT DOOR HET STOMEN

kabeljauw met bietendressing

Bekijk recept

Pure kooktechniek

Vis en groenten spelen, door hun lichte en delicate smaken, een belangrijke rol in deze pure keuken. De pure receptuur zorgt er onder andere voor dat je in deze gerechten de smaak van de onbewerkte ingrediënten terug proeft. Vis leent zich bij uitstek voor een pure manier van bereiden. De meeste vis komt het beste tot zijn recht als je er niet te veel mee doet en hem vooral niet te gaar maakt. Stomen is bijvoorbeeld een prima methode om de smaak van vis te behouden en ook grillen is zo'n techniek. Veelzijdige vis in al zijn eenvoud. Puurheid kan heel rijk zijn.

ZALM KWEKER STEVE BRACKEN

Gegrilde tonijn met tomaat, olijven en kappertjes

Gegrilde tonijn met tomaat, olijven en kappertjes

Bekijk recept

Naar de Albert Heijn website

Voor de website van Allerhande is Adobe Flash Player 10 nodig.

Adobe Flash Download hier gratis de laatste versie van Adobe Flash Player. Zo beleef je optimaal ah.nl/allerhande!

download Adobe Flash player